Over

Over Victoryjewelss

Welkom bij Victoryjewelss! Ik ben Shirley, de oprichtster van dit bijzondere sieradenmerk. De reis van Victoryjewelss begon als een eerbetoon aan mijn geliefde grootvader, Victor, die in 2018 overleed. Ons merk draagt zijn naam met trots en zijn inspiratie vormt de kern van alles wat we doen. Na het verlies van mijn grootvader ontdekte ik troost en kracht in het dragen van sieraden. Ik merkte echter dat de sieraden die ik kocht vaak niet de kwaliteit boden die ik zocht Dit was het keerpunt dat leidde tot de oprichting van Victoryjewelss. Mijn belangrijkste doel is duidelijk: sieraden maken van uitzonderlijke kwaliteit, met liefde en zorg, zodat elk stuk een unieke betekenis heeft.

Bij Victoryjewelss geloven we in eerlijkheid, vakmanschap en toegankelijkheid. Al onze sieraden zijn handgemaakt, tenzij anders vermeld. Ik hecht veel waarde aan het feit dat iedereen, ongeacht het budget, de mogelijkheid heeft om mooie sieraden te dragen.

Mocht je niet tevreden zijn, dan sta ik altijd open voor een gesprek om te kijken hoe we het kunnen oplossen.

Wij verzenden gratis binnen Nederland, omdat wij willen dat onze klanten moeiteloos kunnen genieten van hun aankoop. Houd er rekening mee dat gepersonaliseerde sieraden niet kunnen worden geretourneerd. Daarnaast bieden we de flexibiliteit om sieraden aan te passen aan persoonlijke voorkeuren, zoals het kiezen van verschillende kleuren, omdat we begrijpen dat individualiteit belangrijk is.

Bedankt dat je deel uitmaakt van de Victoryjewelss-familie. We hopen dat onze sieraden niet alleen een aanvulling zijn op je uiterlijk, maar ook de kracht, liefde en zorg weerspiegelen die erin is gestoken om ze te maken.

Contact

Telefoon nummer: 06 11722204
Email: info@victoryjewelss.nl
Scroll To Top
  • Menu
Sluit
Home
0 Wishlist

Uw mandje 0

Sluit

Shopping cart is empty!

Continue Shopping