Nieuwsgierig naar het gezicht achter victoryjewelss? Let’s meet!

Hi it’s me

Zie je iemand lopen met een schitterende ketting om haar nek of een leuke gepersonaliseerde armband? Grote kans dat ik dat ben! Ik ben Shirley, 32 jaar, sinds Mei ‘13 moeder van Jayden en sinds ‘17 mama van Owen. Ik houd van gezellig samen zijn en lekker bbqen met vrienden op een zomer avond. Die liefde voor sieraden is ook niet te missen als je mij kent want ik
ben diegene die jouw een compliment geeft over je sieraden.

-

Hoe het allemaal begon
Na het verlies van mijn opa ontdekte ik troost en kracht in het ontwerpen van gepersonaliseerde sieraden. Ik merkte echter dat de sieraden die ik via groothandels inkocht vaak niet de kwaliteit boden die ik zocht..

Dit was het keerpunt dat leidde tot de oprichting van Victoryjewelss. Mijn belangrijkste doel is duidelijk: sieraden maken van uitzonderlijke kwaliteit, met liefde en zorg, zodat elk stuk een unieke betekenis heeft.

Ondertussen heb ik kunnen uitbreiden met een prachtig laserapparaat om sieraden te graveren op maat, wat mijn passie nog meer bijzonder maakt!

Daarnaast bied ik nog een klein assortiment voor diegene die op zoek zijn naar gewone sieraden maar wel op zoek zijn naar de juiste kwaliteit ✨

Ik heb inmiddels al vele bestellingen mogen maken en ieder verhaal is écht uniek!


Lief Shirley